Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΟ: "ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ"!

Απάντηση σε ανάρτηση
του Blogspot menoumexolargo

Κύριε Χάλκο,

Διάβασα με πολύ προσοχή την ανάρτησή σας με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την ανεξαρτητοποίηση του Κουτάκη». Θεωρώ ότι είναι έξω από οποιαδήποτε δημοσιογραφική αντικειμενικότητα, έχει κρίσεις αυθαίρετες και χωρίς την απαραίτητη επαρκή τεκμηρίωση, είναι πέρα από κάθε δεοντολογία. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος τους χαρακτηρισμούς σας...

«ευκαιριακός επικεφαλής» ή «δεν έχει…μέλλον». Με ποια κριτήρια και από ποια συμπεριφορά μου τους βγάλατε αυτούς τους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς;

Να σας θυμίσω κ. Χάλκο ότι στις 18 Μαΐου 2015 για τον ένα χρόνο μετά τις Δημοτικές Εκλογές, γράφατε, επιδοκιμάζοντας τη στάση μου: «Το ρόλο του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης τον έχει πάρει (ορθώς, κατά τη γνώμη μου) ιδιαίτερα ζεστά, κάνοντας μέχρι στιγμής την παρουσία του αισθητή περισσότερο από κάθε άλλον επικεφαλής».
Αναρωτιέμαι βέβαια τι είναι αυτό που σας κάνει τώρα να ενοχλείσθε από τα Δελτία Τύπου που εκδίδουμε και τα οποία είναι κατά τεκμήριο επικριτικά για το Δήμαρχο και την ασκούμενη ανεπαρκή Διοίκηση. Προφανώς λησμονείτε ότι οι συνδημότες μας τους οποίους με σεβασμό υπηρετούμε μας έταξαν στη Μείζονα Αντιπολίτευση και έργο μας είναι να: ΚΡΙΝΟΥΜΕ – ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ και ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
Τονίζω ότι, εγώ τουλάχιστον, δεν συνεργάζομαι ευκαιριακά και πεποίθησή μου είναι ότι οι συνεργασίες βασίζονται σε συμφωνία στο πρόγραμμα και στις αρχές ενός συνδυασμού με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα για την πόλη και τους πολίτες της. Συνεπώς το «ευκαιριακός επικεφαλής» που σπεύσατε να αναφέρετε δεν με αφορά πολύ περισσότερο μάλιστα όταν η συμφωνία με την ομάδα των τριών έγινε, χρονικά, όταν ήδη πριν από ένα και πλέον έτος ήμουν επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης διαθέτοντας και τόσα άλλα αξιόλογα στελέχη. Θα ήθελα επ΄αυτού την εξήγησή σας.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πληροφορήθηκα την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κουτάκη την στιγμή της ανακοίνωσης που ο ίδιος έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ο ίδιος δεν μου είχε κάνει ποτέ την οποιαδήποτε αναφορά, προφανώς γιατί αυτό θεωρούσε πως ήταν το σωστό.

Σας επισημαίνω ότι στην επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου πορεία είχα και έχω ως στόχο να υπηρετώ αρχές και ηθικές αξίες και όχι συγκυρίες και σκοπιμότητες και θα σας θυμίσω ότι έχω φάρο μου αυτό που ο Μαχάτμα Γκάντι  υποστήριζε «ότι  πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει».

Σε ό,τι αφορά την προεδρία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, απορώ από πού συμπεραίνετε ότι ήταν στα ενδιαφέροντά μου. Διαβάσατε κάποια επίσημη ανακοίνωσή μου; Λησμονείτε βέβαια δύο σημεία. Το ένα είναι ότι ήμουν Υποψήφιος Δήμαρχος το 2014, άρα δεν μου πήγαινε και πολύ η Προεδρία της τοπικής της ΝΔ. Το άλλο είναι ότι  η ηγεσία της ΝΔ, την οποία  υποστήριξα στις εσωκομματικές εκλογές με πολύ μεγάλη επιτυχία, μου ζήτησε να ασχοληθώ με θέματα της Γραμματείας  Αυτοδιοίκησης και συνεπώς δεν θα είχα τον απαιτούμενο  χρόνο. Θέλω μία απάντηση ξεκάθαρη και σε αυτή την ανακρίβειά σας.

Επειδή κατάλαβα ότι άγχεστε για το επίπεδο των σχέσεών μου με την ομάδα των τριών σας πληροφορώ ότι με τον κ. Νίκο Κουκή είναι εξαιρετικές, ενώ με την κ. Κική Κούτρα συζητώ πολλά δημοτικά θέματα λόγω της τεράστιας, ιδιαίτερα αξιόλογης και πολύτιμης εμπειρίας της.

 Τα προβλήματα της πόλης μας είναι πολλά πάρα πολλά και προς την κατεύθυνση αυτή κινούμαι. Απορώ μάλιστα πως δεν τα βλέπετε για να τα αναδείξετε. Η εντύπωση μου είναι ότι σας ενοχλούν οι δικές μας δημόσιες τοποθετήσεις μέσω Δελτίων Τύπου με τα οποία αναδεικνύουμε την ανεπάρκεια και την αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την μεγάλη απογοήτευση των συνδημοτών μας. Έτσι εξ άλλου εξηγείται το γεγονός ότι αυθαίρετα πάνω από δέκα Δελτία Τύπου της παράταξής μας δεν τα αναρτήσατε.

Κύριε Χάλκο,

Αυτή την ώρα είναι καθήκον μου να εργάζομαι προς το συμφέρον του Δήμου μας τιμώντας την εμπιστοσύνη και την ψήφο των 8000 συνδημοτών μας που με έταξαν στη θέση της Μείζονος Μειοψηφίας. Αυτό πράττω και αυτό θα συνεχίσω με πάθος να κάνω, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι οι συνδημότες μας τόσο στο Χολαργό όσο και στον Παπάγου, δικαιούνται πολύ περισσότερων και καλλίτερων υπηρεσιών από αυτές που σήμερα απολαμβάνουν.

Αναμένω τη δημοσίευση του παρόντος αλλά και τις επαρκείς απαντήσεις σας.

                                                         Φιλικά

                                                     Κώστας Τίγκας


H αρχική δημοσίευση του κ. Χάλκου επί της οποίας απαντά ο κ. Τίγκας:

Όλη η αλήθεια για την ανεξαρτητοποίηση Κουτάκη

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Παπαγιώτη Δημοτικού Συμβούλου, Νίκου Κουτάκη, με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» του Κώστα Τίγκα έπεσαν την Πέμπτη (21/7/16), κατά τη διάρκεια της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού     Συμβουλίου     στο
Χολαργό. Ο Νίκος Κουτάκης μέχρι πρότινος αποτελούσε το μοναδικό, πλην του επικεφαλής (Τίγκα), εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο της 2ης κατά σειρά παράταξης του Δήμου.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό ο κ. Κουτάκης είχε κάνει γνωστή, ξανά μέσω συνεδρίασης του ΔΣ, τη διαφοροποίησή του από αρκετές από τις ανακοινώσεις που σχεδόν καθημερινά εκδίδει η παράταξη Τίγκα. Αυτός παρουσιάστηκε από τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ και ως ο λόγος της ανεξαρτητοποίησης Κουτάκη, κάτι που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δύο χρόνια μετά τις Δημοτικές Εκλογές του ’14 και τρία πριν από εκείνες του ’19, το πολιτικό τοπίο σε τοπικό επίπεδο έχει αρχίσει δειλά δειλά να μπαίνει σε μία τροχιά, η οποία και θα δρομολογήσει τις ανάλογες εξελίξεις. Όσο συγκυριακή ήταν η συνεργασία των λεγόμενων τριών «Κ» (Κουκής, Κουτάκης, Κούτρα) με τον Κώστα Τίγκα στις εκλογές του ’14, άλλο τόσο αναμενόμενος ήταν και ο διαφορετικός δρόμος που θα ακολουθούσε η ομάδα των τριών μετεκλογικά, ειδικά στην περίπτωση που φαινόταν μακροπρόθεσμα πως ο -ευκαιριακός- επικεφαλής τους δεν έχει... μέλλον.

Με το Νίκο Κουκή ήδη (θριαμβευτή έναντι του Τίγκα) Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Παπάγου - Χολαργού και παρολίγον... Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης υπό τις ευλογίες του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου και την Κική Κούτρα εκτός «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης» και εκτός πολιτικού σκηνικού γενικότερα, η ανεξαρτητοποίηση Κουτάκη ήταν θέμα χρόνου.

Για όσους βιάζονται να «βαφτίσουν» το Νίκο Κουκή εν δυνάμει... υποψήφιο Δήμαρχο και το Νίκο Κουτάκη νο2 μιας τέτοιας παράταξης, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες και εν όψει ’19 τους φέρνουν πιο κοντά στην παράταξη Αποστολόπουλου παρά σε αυτόνομη κάθοδο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μιλάμε για Παπαγιώτες τοπικούς παράγοντες, κάτι που στον «καλλικρατικό» Δήμο αποτελεί πλέον (και ειδικά μετά την τετραετία Ξύδη) περισσότερο μειονέκτημα, παρά πλεονέκτημα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παπάγου το ’19 δεν θα εκπροσωπηθεί από δεξιά παράταξη (βλ. Ξύδη ’10, Τίγκα ’14), το πιθανότερο ωστόσο είναι ότι αυτή τη φορά όλα τα μεγάλα στελέχη της περιοχής θα επιλέξουν πιο... σίγουρους δρόμους. Και οι δρόμοι αυτοί οδηγούν αναπόφευκτα σε δύο μονοπάτια.

Εκείνο που προαναφέραμε, δηλαδή του νυν Δημάρχου και εκείνο της έτερης δεξιάς χολαργοκεντρικής παράταξης που φημολογείται πως εν καιρώ θα λάβει σάρκα και οστά. Είτε με επικεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Τούτουζα, που ήδη έχει εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, είτε με αρχηγό το συνάδελφό του, Γιώργο Ανυφαντή,τα ερείσματα του οποίου, τόσο στο Χολαργό όσο και στου Παπάγου, είναι ιδιαίτερα ισχυρά, με τη δημοφιλία του διαρκώς να αυξάνεται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ηλίας Αποστολόπουλος μέχρι το 2019 θα έχει να κάνει με μία αντιπολίτευση κυριολεκτικά διαλυμένη, αφού πλην των τριών μονοεδρικών παρατάξεων και της παράταξης Κουγιουμτζόπουλου, οι υπόλοιπες τέσσερις διμελής παρατάξεις έχουν ήδη διασπαστεί.






36 σχόλια:

  1. Ο Γιώργος Ανυφαντής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον Χολαργό και μπορεί να ηγηθεί μιας ισχυρής ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ . Ο κόσμος θα τον στηρίξει γιατί είναι απλός άνθρωπος έντιμος και αγαπητός στους Δημότες . Ο Τούτουζας δεν έχει καμία τύχη . Ο χρόνος περνάει και πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Ανυφαντή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε γατάκι, το κάνεις δωρεάν ή βγαίνει μεροκάματο;

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ??? Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΕ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ; Ε ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ...ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΖΩΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε δει και τους μη άσχετους πόσο αχρηστοι είναι . Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ανήκει στην ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ και μακριά από τους λεχρίτες αριστερούς . Συμφωνώ με τον Ανυφαντή που είναι και διάδοχος του Νικολάου . Ο Χολαργός θα τον στηρίξει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάδοχος του Νικολάου στην αρχή ήταν ο Αναγνωστόπουλος μετά ήταν ο Χάλκος μετά ο Ανυφαντής...Πολλοί διάδοχοι ρε μάγκες...χαλαρώστε λίγο...ο πιό κατάλληλος που μπορεί να χτυπήσει τον Αποστολόπουλο είναι μόνο ο Δημήτρης Τούτουζας...οι υπόλοιποι για τα μπάζα...εκτός κι αν γίνει το ίδιο με το 14 με τρακοσοιους υποψήφιους δήμαρχους και κάνει περίπατο ο Λιάκος ξανά...Αφήστε ρε τις φιδοξίες της καρέκλας και της μάσας λιγούρια όλοι και ενωθείτε με ένα αρχηγο να ξεβρωμίσει ο τόπος...άειντε που γεννηθήκατε όλοι δήμαρχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας μόνο είναι άξιος για δήμαρχος, ένας είναι ο ανυπέρβλητος, ο επιτυχημένος, ο δραστήριος, ΕΓΩ!!!!!!! Ave moi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του ελεύθερα . Όποιος υποτιμήσει τον Χολαργό θα το μετανιώσει . Ο Τούτουζας είχε την ευκαιρία και την κλώτσισε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπα, όπα...με λένε και μένα Γιώργο, μπορώ να βάλω για δήμαρχος;
    Εδώ βάζει ο κάθε πικραμένος, τους κλακαδόρους να κάνουν "φασαρία" γύρω από το όνομά του, γιατί όχι κι΄εγώ που έχω και fani clubi και με λένε και Γιώργο! Λεφτά υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι η θεία του Γιώργου απο την πλευρά του πατέρα που ήταν μπατζανάκης του δευτεροξάδερφου του κουνιάδου της Νίτσας απο την Ερμιόνη. Κατεβαίνω κι εγώ είμαι 73 ετώνε και μοδίστρα στη φάμπρικα του Λαναρά του συχωρεμένου . Ψηφίστε με για νάχετε φαί κάθε μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ? ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΜΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΕΡΙΑ ΜΑΓΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΧΑΙΩΝ. ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝΕ. ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ. ΠΡΗΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΠΙΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ίμ ο κουνιάδς της κυρας Νίτσας απουφάσισα να κατέβου για δήμαρχς στου παπάγου και Χολαργού γιατίς εμαθα ότι εκει βγαζετ δημαρχ τουν κάθ βλάχο απεξ απτην Τριπολς εως εξ στους αγρους τς κατ λεστινιτσας
    μι λεν κι μπαρμπαγιώργη εχου μπροσόντα κιεχου κι κτηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφίζουμε το νέο,τον όμορφο,τον άφθαρτο,τον κομματικό,τον κουμπάρο,αυτόν που στηρίζει ο πρώην,τον συμμαθητή,το γείτονα,ίσως και να μας διορίσει δίμηνους ή πεντάμηνους,να μας βάλει σε κάποιο νομικό πρόσωπο έτσι για να καμαρώνουμε στη γειτονιά και να μας νομίζουν πρόσωπα επιρροής,να μας καλέσει για ούζο τα θεοφάνεια,να πάρουμε πρόσκληση για την παρέλαση άντε και για το φεστιβάλ.Οταν μας απογοητεύει ψάχνουμε για τον αντίστοιχο επόμενο.Καλά παθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΜΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΡΑ ΝΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΚΑ ΑΠ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΟΥΡΟΥ. ΘΑ ΒΑΛΟΥ ΚΙΓΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ . ΙΣΙ ΠΟΥ ΜΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΣ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑΧΣ ΝΑ ΣΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΙ Σ ΚΙ ΝΑ ΜΙ ΣΙ ΣΚΩΝΙΤΙ ΟΥΤΙ ΜΙ ΠΙΠΙΣ. ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΖΛΑΠ ΞΙΣΑΜΑΡΟΥΤΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΙ ΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΚΙΑΝΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΣ ΑΠΟΚΡΙΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νότσα κοψε τις αηδίες και πήγαινε να μου φτιάξεις τραχανόπιτα μη σε λυσάξω στο ξύλο. Σιγά μη γίνεις δημαρχέσα μωρή άχρηστη. Δήμαρχος θα κατέβω εγώ καθόσον Πρόεδρας της Κοινότητας. Ο Παπάγος μου πάει και στον Χολαργό υπάρχουν.ωραία γκομενάκια από.ότι με πληροφόρησε το πατριωτάκι που εκτελεί χρέη αντιδημάρχου τη σήμερο ημέρα. Γίνεται λίγο το.έλα να δεις μάνα μου χαλβαδόπιτα που σούφτιαξα εκεί μέσα στο δημαρχείο...ψηφίστε με Μήτσος Καρανταούναρος κλεφτοκοτάς το επάγγελμα παλαιόθεν τώρα ουζερί καφενείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τέτοια αντιπολίτευση και με τέτοια χάλια που υπάρχουν ο Αποστολόπουλος είναι κυρίαρχος για πολλά χρόνια . Στις επόμενες εκλογές θα ξεπεράσει το 40% από τον πρώτο γύρο . Τελικά όλοι θα συσπειρωθούν κοντά του . Το ύφος και το ήθος ορισμένων θυμίζει πεζοδρόμιο . Έχει χαθεί η Ελληνική Παιδεία . Έχουν χαθεί τα πάντα σε αυτή την χώρα . Κανείς δεν έχει επιχειρήματα μόνο βρισιές και απειλές . Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του . Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η χώρα Γέννησε τα Γράματα και τις Τέχνες και δίδαξε Πολιτισμό σε όλο τον κόσμο . Γιαυτό και τα σχολεία ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Λέγομαι Ανθέλληνας Γενιτσαρίδης. Το ύφος μου θυμίζει πεζοδρόμιο. Δεν έχω ελληνική παιδεία ούτε επιχειρήματα. Ψήφισα τον καλύτερο δήμαρχο όλων των εποχών. Το μέγιστο των μεγίστων τον τρισμέγιστο Ηλία Αποστολόπουλο. Μπράβο και συγχαρητήρια σε μένα και στους φίλους μου που τον ψήφισαν. Ήταν ο Βολεψίδης ο Καρεκλάκιας ο Μάσας ο Δώσεκαναφράγκος , ο Μούφας και η Κανωπιπίτσα. Όλοι μαζί θα ξαναπάρουμε τις εκλογές για να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο. Καλή χρονιά και καλά κρασιά !!

      Διαγραφή
  16. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΙΜΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ. ΣΤΑ 110 ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένα νέο παλληκάρι κινδυνεύει από λευχαιμία . Κανείς από εσάς δεν θα του δώσει σημασία γιατί είστε όλοι σας βολεμένοι αστοί και ψυχροί σαν ύαινες . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ που κανείς δεν πρέπει να ΑΓΝΟΕΙ η να ΧΛΕΥΑΖΕΙ . Πολλές οικογένειες έχουν τεράστια οικονομοκά προβλήματα αποτέλεσμα μιας κρίσης που προκάλεσαν απάνθρωποι και τυχοδιώκτες . Όσοι ψάχνουν μέσα από τρίμηνα η πεντάμηνα κσποια ανάσα ζωής το κάνουν γιατί ίσως έχουν κάποιο άρρωστο παιδί η χρωστούν στις τράπεζες και τα πενιχρά εισοδήματα του δεν φτάνουν για να ζήσει με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Δεν χλευάζεις τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ , είναι θανάσιμο αμάρτημα και θα το βρεις μπροστά σου και σύντομα . Διάβασε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ . Αυτή η χώρα στάθηκε όρθια σε δύσκολους καιρούς γιατί ο Λαός ήταν ενωμένος και υπήρχε σεβασμός στις Αξίες και στα Ιδανικά . Χωρίς αυτά δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο σκοτάδι και ξεπεσμός της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με τον 8.49 . Εχθές ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε και κανείς από εσάς κύριε ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό . Ένα και μόνο σχλολιο υπήρχε . Τι να τον κάνεις τον κάθε Αποστολόπουλο όταν δεν γνωρίζεις ποιος είσαι και τι θέλεις . Στην χώρα αυτή κατοικούν δυστυχώς ανθρώπινα σκουπίδια . ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ μπορεί να είσαι . Δεν γνωρίζω τι πιστελυεις . Έλληνας όμως είναι δύσκολο να είσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ που είσαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ τι κάνεις ??? 3.500 αυτικτόνησαν μέχρι τον Ιούνιο μίλησε κανείς ? Η τηλεόραση γιατί δεν δείχνει γριές που ψάχνουν στα σκουπίδια πιά ? Η παιδιά που λιποθυμάνε ? Άραξε στο καναπεδάκι σου τράβα και καμιά μακακία να περάσει η ώρα γράψε και ένα περήφανο σχόλιο στο Βραχιολθδι. Ανθρώπινα σκουπίδια γέμισε η χώρα αλλά τα σκουπίδια κάποιος τα πέταξε δεν φύτρωσαν...Να χαίρεσαι το δήμαρχό σου. Με τέτοιους ψηφοφόρους θα πνιγούμε στο σκατό και στα ποντίκια...

      Διαγραφή
  21. Αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδος . PORKA MIZERIA . Κσι το γνωρίζει καλλά ο ΣΟΙΜΠΛΕΡ και οι τοκογλύφοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσοι από εσάς θα δώσουν αίμα για τον συνάνθρωπο μας που κινδυνεύει από λευχαιμία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορούμε να μαζέψουμε από 10 ευρώ ο καθένας , όσοι θέλουν και να του τα στείλουμε μέσω του Βραχιολίδη . Ο άνθρωπος είναι σε τραγική κατάσταση . Χάθηκε η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο . Η αριστερά τον ρήμαξε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσύ που βρίζεις μέρα νύχτα σε αυτή την ιστοσελιδα και δεν παίζεις μ........ στον καναπέ σου γιατί δεν μας λες τι ψήφισες η τι θα ψηφίσεις να σε καμαρώσουμε ; Μην μας πεις για τους λωποδύτς του κκε η τους μαφιόζους του συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαρινοδήμαρχο ψηφίζω όπως και σύ !! Τον βλέπω με τις πατσουρογκόμενες και χαίρομαι !!! Χαίρομαι και τα σκουπίδια όπως και συ χαίρομαι και το σκατό των σκύλων όπως και συ χαίρομαι για το μαύρο σου το χάλι όπως και σύ. ΚΚΕ και Σύριζα είναι για κλωτσιές . Δεν έχω καμία σχέση ουτε είχα ποτέ. Μάλλον εσύ για κρυφοσυριζαίος προβοκάτορας μου κάνεις. Άντε βοήθειά σου και μη ξεχάσεις το βραδυνό σου χάπι. Σε βοηθάει να κλάνεις πιο αθόρυβα...

      Διαγραφή
  26. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τουν Χάλκου γιατί τουν έδιουξι ου Δηλιγιάνς απ την ιφιμιρίδα τ ;;; Για ψάχτι του λίγου να δίτι τι κουμάσ είνι αυτός που έχι κι μπλόγκ τωρα κι μας καν τουν καμπόσου ;;; Αμ.πως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε Γίδι Όρνιο μας έπρηξες με τα κλαρίνα σου Γιδι . Τσ ίδια και τα γίδια ΟΡΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κλαρίνα τα παίζει ο Κλαρινοδήμαρχος που έχει και πτυχίο πλέον κλαρινοπαίχτη. Αφού σου αρέσουν τόσο πολύ και μπήκες στον κόπο να το σχολιάσεις μάλλον κλαριτζής είσαι και σύ. Να τον χαίρεσαι τον κλαρινοδήμαρχό σου καθώς και όλο το πατσουροχαρέμι του και θα σου αφιερώνω κάθε σχόλιο που αναφέρεται στον αγαπημένο σου κλαρινοδήμαρχο. Μπες στο μαντρί σου τώρα και μην ξεχάσεις το βραδυνό χάπι. Τόχω ξαναπει. Σε βοηθάει να κλάνεις αθόρυβα.

      Διαγραφή
  29. Ρε Γίδι . Ρε όρνιο εγώ είμαι από χουριό και δεν ξέρω από κλαρίνα . Στου χουριό μου μόνο ντουφέκια έχουμε και ντουφεκάμε τους ψεκασμένους κλαρινομαλάκες . ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό αποκαλείς τον άλλον "Γίδι"... έχεις συνηθίσει να βόσκεις γίδια στο χωριό...έχω μάθει ότι το χωριό σου βγάζει τις καλύτερες πουτάνες είναι αλήθεια ???αειντε στο μαντρί τώρα να μη σου ξεφύγει η χοντρή γίδα..ξέρεις εσύ..αυτή με τον ωραίο κώλο..

      Διαγραφή
  30. Α να κι άλλο ένα βλαχαδερό από τα Άνω Γκράβαρα. Πόσες γίδες "κανονίζεις" την ημέρα στο μαντρί σου κλαρινόβλαχε ; Εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα πως χρησιμοποιούν οι βλάχοι τα κλαρίνα. Ο δε κλαρινοδήμαρχός σου είναι ο καλύτερος οργανοπαίχτης. Βάλε τη ντουφέκα εκεί που ξέρεις και πρόσεξε τη φουστανέλα όταν φυσαει μη φανεί το κωλαράκι σου καιαπό βλάχος γίνεις βλάχα !!! Και είπαμε μη ξεχάσεις το βραδυνό χάπι. Βάλε και κανένα υπόθετο...βοηθαει στα νεύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή