Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΚΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΤΟΝ...ΨΕΥΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Αύριο έρχεται στη Βουλή κατεπείγουσα διάταξη νομοσχεδίου για την επίσπευση των εργασιών και την ολοκλήρωση του τεμένους στον Βοτανικό!!! Όλα τα κόμματα συμφωνούν! Δείτε: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που συγκροτούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη), το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΚΕ θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο Τέμενος, ενώ η Ένωση Κεντρώων επιφυλάχθηκε να απαντήσει αύριο κατά τη....

διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου. 
Οι ΑΝΕΛ, κάνουν τους δήθεν πατριώτες και παλληκαράδες εκφράζοντας την αντίθεσή τους, αλλά ταυτόχρονα στηρίζοντας τις καρέκλες τους και την αντιχριστιανική κυβέρνηση του Τσίπρα! 
Την ώρα που η χώρα αλώνεται από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες-ισλαμιστές βάσει οργανωμένου σχεδίου, τα κόμματα του ενδοτισμού και της προδοσίας λένε ΝΑΙ στους σιλαμιστές και φτιάχνουν τέμενος σε μια περιοχή όπου πριν από χρόνια δεν έδωσαν άδεια στον Παναθηναϊκό να φτιάξει το γήπεδό του επειδή ήταν περιοχή προστατευόμενη λόγω...κορμοράνων!!! Τώρα όμως, στους ισλαμιστές (σουνίτες και σιίτες)θα φτιάξουν τέμενος, όπου θα γίνει άντρο τρομοκρατών!!!

2 σχόλια:

  1. ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!
    ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!
    ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
      ΩΣΤΟΣΟ
      ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_8541.html

      Διαγραφή