Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ...


Το θέμα που θίγει ο Κώστας Τίγκας, αν και μοιάζει απλό, μάλλον είναι σοβαρό, μια και ακούστηκε από πολίτες λοιν οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στον αγών εξαιτίας αυτού του λόγου. 
Διβάστε την καταγγελία στα περισσότερα...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 54

                                            7 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας Δρόμου Πόλης
5 Ευρώ Πληρώνει ο Δημότης


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 έγινε ο « 2ος Αγώνας Δρόμου Πόλης », υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να παρακινήσει μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και της συμμετοχής.

 Όμως η χαρά της συμμετοχής και του αθλητισμού στο δήμο μας είναι πανάκριβη. Στον επίσημο ιστότοπο του ΔΟΠΑΠ διαβάζουμε ότι η συμμετοχή στο 2ο αγώνα δρόμου πόλης Παπάγου-Χολαργού τιμάται 5 ευρώ για τους ενήλικες. Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και συμπολίτες μας.


(Απόσπασμα από την ανακοίνωση του Δήμου)
«ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής έχει ορισθεί στα 5,00€ για τους ενήλικες και δωρεάν συμμετοχή για τα παιδιά το οποίο μπορεί να κατατίθεται στον παρακάτω λογαριασμό του ΔΟΠΑΠ στην ALPHA BANK:
Αριθμός Λογαριασμού : 8440 0200 1000 028
IBAN: GR 06 0140 8440 8440 0200 1000 028»

Ο ΔΟΠΑΠ όμως έχει μεγάλη οικονομική ευρωστία τόσο λόγω της αύξησης της τακτικής επιχορήγησης που έλαβε για φέτος από το Δήμο, αλλά και της έκτακτης επιχορήγησης που πρόσφατα(Οκτ. 2016) του δόθηκε, ύψους 95.000,00 ευρώ, όσο και των πάσης φύσεως εσόδων που έχει.

Τί προσφέρει όμως δωρεάν στους δημότες, οι οποίοι είναι και οι ουσιαστικοί εργοδότες του; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Κύριε Δήμαρχε,

1. Από πότε η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, ως κοινωνικής ανάγκης των συνδημοτών μας, έχει αντίτιμο;
2. Από πότε ένα Νομικό Πρόσωπο όπως ο ΔΟΠΑΠ, που πρέπει να λειτουργεί για το δημόσιο συμφέρον, γίνεται ανώνυμη εταιρεία με σκοπό το κέρδος;
3. Γιατί πέρυσι η συμμετοχή ήταν δωρεάν και φέτος τιμολογείται, παρά την αύξηση των επιχορηγήσεων στον ΔΟΠΑΠ;
4. Με ποια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ έγινε η τιμολόγηση;
5.Ποιος είναι ο αναλυτικός προϋπολογισμός αυτής της εκδήλωσης ώστε να υπάρξει ανάγκη οικονομικής συμμετοχής φέτος;
6.Τί ακριβώς έχουν προσφέρει οι χορηγοί που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ;

Κύριε Δήμαρχε,
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ σας υπενθυμίζουν ότι στο προεκλογικό σας έντυπο, σελίδα 18, υποσχεθήκατε: "Αθλητισμός και Πολιτισμός στην πρώτη γραμμή".  
        Επειδή όμως και η χαρά της συμμετοχής στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, μέσω των ακριβών εισιτηρίων στους δημοτικούς κινηματογράφους και στο κηποθέατρο, αλλά και της καταβολής αντιτίμου σε όλες τις αθλητικές δράσεις, έγινε απαγορευτική για τους συμπολίτες μας, πρέπει να αναθεωρήσετε την ακολουθούμενη γραμμή για να είστε συνεπής προς τις προεκλογικές σας εξαγγελίες.
Κύριε Δήμαρχε,
ο ΔΟΠΑΠ δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία με σκοπό το κέρδος, πρέπει κάποτε να αποφασίσετε να προσφέρετε πολλές από τις αθλητικές δράσεις ΔΩΡΕΑΝ.


Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου
Αρχείο-Μουσείο Χαρτών και Χαρακτικής : Βάνα Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου