Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΤΟ 2017 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΙΑΤΡΕΙΑ κ.λ.π.!!!

Συμφώνησαν να δολοφονήσουν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες με την δυσθεώρητη αύξηση (δυόμιση έως τρεις φορές) των ασφαλιστικών τους εισφορών! "Τους αποτελειώσαμε. Ούτε σύνταξη θα πάρουν και θα γίνουμε περισσότερο αρεστοί στον Σόιμπλε. Έτσι λύσαμε το...ασφαλιστικό", φέρεται να λένε μεταξύ τους οι Τσίπρα-Κατρούγκαλος! Ο Τσακαλώτος είναι απλώς...μουσίτσα με κατεβασμένα παντελόνια!
Ο Τσίπρας και ο δήμιος Κατρούγκαλος από τον Γενάρη του 2017 και κατόπιν εντολών των τοκογλύφων δίνουν τη χαριστική βολή και οδηγούν στον οικονομικό θάνατο δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους ....

επαγγελματίες! Η τεράστια αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές, εξωπραγματικές στην κυριολεξία, με τις οποίες οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να πληρώνουν δυόμιση και τρεις φορές περισσότερα ασφάλιστρα απ'ότι σήμερα, θα τους σύρει σε ασφυξία και σίγουρο οικονομικό θάνατο. Εκατοντάδες και χιλιάδες ιατρεία και δικηγορικά γραφεία θα βάλουν λουκέτα, μαζί με μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες θα κατεβάσουν ρολά! 
Την ώρα που η αγορά είναι πεθαίνει εδώ και χρόνια, οι Κατρούγκαλος-Τσίπρας (και βεβαίως όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης που ψήφισαν αυτή την άθλια τροπολογία), αύξησαν δυόμιση και τρεις φορές τις ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών! Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια την παντελή αδυναμία όλων των επιχειρήσεων να πληρώσουν τις εισφορές αυτές. Και όσοι πασχίσουν για κάποιους μήνες να πληρώσουν αυτές τις εισφορές, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί από τον τζίρο που κάνουν, σύρονται μαθηματικά στο λουκέτο! 
Επειδή έτσι το αποφάσισαν οι δύο εγκληματίες. Ο Τσίπρας και ο πολιτικός αλήτης Κατρούγκαλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου