Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!!

Περιπολικό της Αστυνομίας και αστυνόμοι βρίσκονται επί 24ώρου βάσεως έξω από τον Βοτανικό και συγκεκριμένα στο σημείο όπου εκτελούνται έργα για την ανέγερση του τεμένους. Η παρουσία τους στο σημείο έγκειται στο να απαγορεύουν την πρόσβαση των πιστών χριστιανών οι οποίοι θέλουν να τελέσουν τη Θεία Λειτουργία στο μικρό...

εκκλησάκι που υπάρχει εντός του χώρου! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ιερέας και οι πιστοί να προσέρχονται κάθε Κυριακή και να τελούν υποτυπωδώς τη Θεία Λειτουργία, έξω από τον αποκλεισμένο χώρο του Βοτανικού! 
Πρόκειται για πρωτοφανή κατάσταση. Οι Έλληνες ορθόδοξοι δεν μπορούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα εντός του ναού, μια και όλος ο χώρος πλέον θεωρείται και είναι ιδιοκτησίας των ισλαμιστών στους οποίους κατασκευάζεται με χρήματα των Ελλήνων πολιτών, τέμενος! 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το εκκλησάκι αυτό θα κατεδαφιστεί. Αν όχι από την ελληνική Πολιτεία, από τους ίδιους τους ισλαμιστές οι οποίοι έχοντας στα χέρια τους δική τους ελληνική γη που τους παραχώρησε η Πολιτεία θα κατεδαφίσουν το εκκλησάκι! 

8 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι ψεκασμένοι αναρχομπαχαλάκιδες που μας έχουν φλομώσει στον "ανθρωπισμό του κώλου" και της μασαμπούκας, κοινώς μάσας και κονόμας. Αϊ σιχτίρ οι τενεκέδες να πάνε να βρουν τον "γανωτή τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    * ανοιχτά σύνορα,
    * πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    * μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

    Πότε θα ξυπνήσουμε ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ
    ''φασίστα'' και ''ρατσιστή''.
    Έτσι χαρακτηρίζει το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης όποιον δεν πηγαίνει
    με τα νερά του.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
    [Κολοκοτρώνης]

    ``...όταν γυρίσω θα τους γαμ...΄΄
    [Καραϊσκάκης]

    Τα σχόλια περισσεύουν αναρχοάπλυτοι.
    Οι ΗΡΩΕΣ μίλησαν και ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουρουνοκεφαλή πεταξτε στον χωρο του τεμενους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 40 Ακαδημαϊκοι εδηλωσαν
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΉΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ
    1.ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ  ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    2.ΤΟ ΤΈΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ 300 ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ,ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ,ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΓΟΥΣΗ !!!!!
    3ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΑ
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή