Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: "ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ"! ΒΙΝΤΕΟ

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί το φρικτό τροχαίο ατύχημα που...


σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας! Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έχασε σε μια στιγμή γυναίκα και γιο και  άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του στην κάμερα του Labiri Biri.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: 

«Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αυτό το πράγμα που μου συμβαίνει, είναι χειρότερο… μην τύχει ούτε στο χειρότερο εχθρό.

Να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη. Συνέβησαν όλα σε 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο να πάω τουαλέτα βιαζόμουν. Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ για να ξαναφύγουμε.

Δείτε επίσης: "Θα έρθω να σας βρω, σας λατρεύω" - Το συγκλονιστικό αντίο του 41χρονου πατέρα στη σύζυγο και το παιδί του που έχει "λυγίσει" το διαδίκτυο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τροχαίο

Τους αφήνω τη μουσικούλα μας… το μωράκι πίσω έτοιμο να κοιμηθεί. Λέω έρχομαι. Παίρνω τα κλειδιά φεύγω και ξαφνικά ακούω ένα τεράστιο μπαμ. Φωτιά καπνός… δεν κατάλαβα ότι ήταν έξω από την τουαλέτα.

Για να βγω έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα τη μπλούζα μου για να πάρω αναπνοή και πάω να πω στη γυναίκα μου «α ρε κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω»… και βλέπω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο καμένους.

Ψάχνω να δω τι έγινε, έσκασε το αμάξι μου; Και βλέπω στα 10 μέτρα ένα πορσικό.
Είδα μπροστά μου τον οδηγό, ένα παιδάκι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Πήγαινε πάνω από 300. Τα 330 τα έχει για πλάκα αυτό το αυτοκίνητο».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

http://www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου