Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΣΗΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Μεγάλη θλίψη για την περιοχή Χολαργού-Παπάγου, μια και έφυγε από κοντά μας στα 77 του χρόνια ο σεμνός και γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γούσης, αδερφός του επίσης γνωστού κατασκευαστή Κωνσταντίνου Γούση. 
Το...

σχετικό ρεπορτάζ έχει από τηνEspresso ο Αλκίνοος Μπούνιας:
Ενας καλός ηθοποιός, ο οποίος είχε επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική του ζωή, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων την περασμένη εβδομάδα, μία ημέρα μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου Θέμη Μάνεση.

Ο 77χρονος Δημήτρης Γούσης έφυγε από τη ζωή, από παθολογικά αίτια, την περασμένη Πέμπτη και η κηδεία του έγινε το Σάββατο από το Κοιμητήριο Παπάγου, παρουσία συγγενών και φίλων του.

Ο ηθοποιός, που ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, είχε λάβει μέρος σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, με προεξάρχουσα τις «Εκκλησιάζουσες» το 1996 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά. 

Επίσης, είχε συμμετάσχει σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα» (με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση, όπου εκείνος έπαιξε τον βοηθό του ντετέκτιβ Μπέκα), ενώ είχε χαρακτηριστικούς ρόλους στις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι καρδιάς» και «Αγγιγμα ψυχής».

Είχε συνεργαστεί σε πολλές μεταγλωττίσεις παιδικών σειρών της ΕΡΤ, αλλά και με το δημόσιο ραδιόφωνο, ενσαρκώνοντας ρόλους από τα κλασικά έργα του Σαίξπηρ «Τρικυμία», «Βασιλιάς Ληρ» και «Ιούλιος Καίσαρας». 
Κινηματογραφικά, τον είχαμε δει σε ταινίες της «χρυσής εποχής» του ελληνικού σινεμά, όπως «Ο αδελφός μου ο λόρδος» (με τον Γιώργο Πάντζα) και «Ολγα, αγάπη μου» (με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Λάσκαρη).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου