Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΜΑΓΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΙΜΗ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ ΣΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ!

Ως πραγματικός ιππότης ο Δήμαρχος, αμέσως μετά το ρεσιτάλ πρόσφερε ανθοδέσμη στην Μιμή Ρουφογάλη και από ένα λουλούδι σε όλους τους πρωταγωνιστές του ρεσιτάλ.
Μια ακόμη μαγική βραδιά πρόσφερε η Μιμή Ρουφογάλη στο ρεσιτάλ πιάνου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Χολαργό. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πλήθος ...


κόσμου την απόλαυσε σε συνθέσεις του Μπετόβεν. Σοπέν, Λιστ, Χατζηδάκι και Μάσκα. Κείμενα ερμήνευσε η ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη, ενώ αρκετά κομμάτια πιάνου τα συνόδεσε και χορευτικό ζευγάρι. 
Στην εκπληκτική βραδιά παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος, οι επίτιμοι Δήμαρχοι κ.κ. Ξύδης-Σκούρτης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Θ. Βαλυράκης, η Αντιδήμαρχος κ. Αθανασάκου, ο Αντιδήμαρχος Θ. Αυγουρόπουλος, ο βουλευτής Α. Ντινόπουλος, ο γνωστός ηθοποιός Ρ. Χαραλαμπίδης, η πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Παπάγου κ. Δημάκου, η αρμόδια του ρεσιτάλ και πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Ε. Βεντουζά, αλλά κι ο σύζυγός της, γνωστός τραγουδοποιός Α. Βεντουζάς, ο τοπικός σύμβουλος κοινότητας Χολαργού Π. Μακρίδης (ο οποίος δημιούργησε τις διαφάνειες που προβάλλονταν στην οθόνη), η πολιτευτής Σ. Χρήστου και πολλοί πολλοί άλλοι.
Ευχαριστούμε την κα Ρουφογάλη για την πολιτιστική αξία που δίνει στις πόλεις Χολαργού-Παπάγου και όχι μόνο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου