Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ!!!

Συμφορές εθνικές, που παραπέμπουν στην Μικρασιατική Καταστροφή έρχονται για τη χώρα μας. Αφού οι μνημονιακές κυβερνήσεις του....


Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου, των Σαμαρά-Βενιζέλου και τώρα των Τσίπρα-Καμμένου υπηρέτησαν πιστά τους τοκογλύφους-εχθρούς της χώρας, αφού εξαθλίωσαν τον λαό, ξεπούλησαν τη χώρα και μείωσαν στο ελάχιστο το ετοιμοπόλεμο των ενόπλων δυνάμεων (με συνεχείς μειώσεις μισθών των ένστολων), τώρα η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με εχθρούς που επιβουλεύονται τα σύνορά της! Η Τουρκία διά του σουλτάνου Ερντογάν εξοπλίζεται με βαλιστικούς πυραύλους, αλλά και με τους S-400 τους οποίους συμφώνησε να πάραει από τη Ρωσία, ενώ απειλεί τα νησιά μας με δεκάδες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας. Οι ΗΠΑ πιέζουν ασφυκτικά την Πατρίδα μας να αποδεχτεί εδώ και τώρα τα Σκόπια να ονομαστούν ως “Άνω Μακεδονία”, την ίδια ώρα που οι αλυτρωτικές βλέψεις της γείτονος δεν λένε να σταματήσουν: εκδίδουν χάρτες που δείχνουν την “Μακεδονία” τους να φτάνει ως την Πρέβεζα, καταλαμβάνοντας τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική! Η Αλβανία, διά του Έντι Ράμα δημεύει τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και τους αρπάζει τη γη, ενώ συνεργάζεται με την Τουρκία για να χτυπήσει τη χώρα μας από τον Αυλώνα σε περίπτωση γενικής σύρραξης! 
Την ίδια ώρα οι λαθρομετανάστες μπουκώνουν καθημερινά την Ελλάδα, η δε Ευρώπη ετοιμάζεται να στείλει “πακέτο” στη χώρα μας χιλιάδες λάθρους! Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον εθνικών δεινών!
(από το πρωτοσέλιδο του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου