Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ!!!

H 55χρονη δικηγόρος που έπεσε την Παρασκευή το βράδυ «θύμα» του...


πολέμου αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ στα Εξάρχεια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.    

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μία γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

Η δικηγόρος οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε εξάωρη επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική.

Η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Το βίντεο που καταγράφει την στιγμή που η γυναίκα σφαδάζει από τους πόνους με την αναμμένη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο πόδι της και να μην σβήνει ούτε με πυροσβεστήρα, προκαλεί σοκ. 

Ποια είναι η 55χρονη δικηγόρος

Η δικηγόρος είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, ενώ στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. 

Τόσκας: Γίνονται όλες οι ενέργειες να βρούμε τους δράστες 

Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται η άτυχη  δικηγόρος επισκέφτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε μετά την επίσκεψη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο», τόνισε επίσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές  

Τον αποτροπιασμό του για τον τραυματισμό της δικηγόρου από ρίψη φωτοβολίδας χθες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό.

Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.»

Αποτροπιασμός και από τους ΑΝΕΛ 

Τον έντονο "αποτροπιασμό" των ΑΝΕΛ για το "τυφλό χτύπημα με φωτοβολίδα, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της άτυχης διερχόμενης γυναίκας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια" εξέφρασε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου: "Πρόκειται καταφανώς για μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμη και το θάνατο. Τραμπουκισμοί και φασιστικές ενέργειες ανεξαρτήτως ιδεολογικού προσήμου ή προσχημάτων είναι αδιανόητες στη Δημοκρατία. Και επιμένουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές" προσθέτει η κα Παπαδοπούλου.

Μητσοτάκης: Ως πότε θα κλείνει τα μάτια ο Τσίπρας σε αυτό που συμβαίνει;  


Ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τις ταραχές που λαμβάνουν χώρα στα Εξάρχεια επέρριψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας.

«Ως πότε θα κλείνει ο κ. Τσίπρας τα μάτια σε αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Άφησε μάλιστα αιχμές για άτομα που θέλουν την Αστυνομία «απούσα από τα Εξάρχεια και άλλους χώρους ανομίας», και για αυτό τον λόγο «δένουν τα χέρια» της ΕΛ.Α



Ποτάμι: Το πρώτο όχι το τελευταίο θύμα   

«Η γυναίκα που τραυματίστηκε είναι το πρώτο όχι το τελευταίο θύμα αναφέρει στη ανακοίνωσή του το Ποτάμι και προβλέπει ότι τα καθημερινά παιχνίδια των μπαχαλάκηδων και χουλιγκάνων θα έχουν τραγική κατάληξη. Και εγκαλεί την κυβέρνηση και τον Τόσκα ότι τους κάνουν συστηματικά πλάτες   

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

Τα καθημερινά παιχνίδια μπαχαλάκηδων και χουλιγκάνων, είναι βέβαιο ότι κάποια μέρα θα έχουν τραγική κατάληξη. Η γυναίκα που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα, είναι το νέο τους θύμα όχι όμως και το τελευταίο. Η κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας τους κάνουν πλάτες συστηματικά. Οι επιθέσεις και οι καταστροφές σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν φθάσει πλέον να μην αποτελούν είδηση. Το μπάχαλο επεκτείνεται.

ΔΗΜΑΡ: Οι αρχές δεν μπορούν να συνεχίσουν να αδιαφορούν

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΗΜΑΡ στην οποία αναφέρει: 

H επίθεση με φωτοβολίδα, αυτή την φορά σε δικηγόρο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, είναι μία καθαρά εγκληματική ενέργεια που αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό στο σπιράλ βίας και ανομίας στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να συνεχίσουν να αδιαφορούν για αυτή την κατάσταση που πλήττει βάναυσα το βασικό δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρες περιοχές της χώρας συνιστούν γκέτο υπό καθεστώς ανομίας. Δεν αρκούν πλέον ευχετήριες ανακοινώσεις ή και δελτία τύπου αποτροπιασμού. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί. Η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα συνιστά συνενοχή.

11 σχόλια:

  1. Αυτοί που έριξαν την φωτοβολίδα είναι παρακρατικοί αλήτες και αποτελούν μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ . Τα εγκλήματα των κομμουνιστών είναι όλα ατιμώρητα όπως το έγκλημα της ΜΑΡΦΙΝ . Δεν πρόκειται να συλληφθεί κανείς γιατί ανάμεσα στους αναρχικούς ήταν ο γιος του Βρούτση και του Σκουρλέτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιος του Βρούτση;;;;;;;;
      έχεις κάνει λάθος μήπως;;;;;;;;;
      Εννοείς του Βούτση, του "κουμπαρά"!

      Διαγραφή
    2. λες και το παρακρατος δεν ειναι παρακλαδι της κυβερνησης...και συντηρουμενο οικονομικα και ιδεολογικα απο αυτην...

      Διαγραφή
  2. Οι αληταράδες Βούτσης και Σκουρλέτης είναι μέλη της ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ και προχθές πήραν μέρος στα τραγικά επεισόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 5 Μαΐου το 2010 Φονιάδες και Γενίτσαροι του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν 4 ανθρώπους [μαζί με το αγέννητο παιδί της Αγγελικής] στο κέντρο της Αθήνας . Έξω από την τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ οι κομμουνιστές πέταξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ και εύφλεκτο υλικό για να κάψουν Ζωντανούς τους 20 εργαζόμενους στην τράπεζα . Το Μίσος των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς για τους Έλληνες είναι τεράστιο και θανατηφόρο . Εμπόδισαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής να πλησιάσουν στον χώρο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ...... ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ . Και τους έκαψαν Ζωντανούς τα Ερπετά του Παραπετάσματος . Πολλοί υπάλληλοι έπεσαν από τον δεύτερο όροφο στην προσπάθεια τους να γλυτώσουν και τραυματίστηκαν σοβαρά . Οι θρασύδειλοι φονιάδες του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανάμεσα μας χλευάζοντας τα αθώα θύματα τους . Οι κομμουνιστές και συνοδοιπόροι τους εκφράζουν μια ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ βγαλμένη μέσα από τα Σκοτάδια της Κολάσεως . Μισούν την Ελλάδα , την Ιστορία , τους Έλληνες , τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του Τόπου μας . Έπνιξαν μέσα στην λάσπη και την αδιαφορία 20 φτωχούς ανθρώπους και κάθε μέρα λεηλατούν την Αθήνα και όλη την Επικράτεια καίγοντας περιουσίες φουκαράδων . Άρπαξαν το Δημόσιο Πλούτο της χώρας και τον χάρισαν σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . Έφτιαξαν ατελείωτες στρατιές ανέργων και πεινασμένων Διαλύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες . Άνοιξαν τα σύνορα και μας έφεραν δεκάδες χιλιάδες Ισλαμοφασίστες Δολοφόνους . Σκοτώνουν Καίνε και Βιάζουν σαν τα Κτήνη . Ρήμαξαν τον τόπο μας σε μια χωρίς ιστορικό προηγούμενο καταστροφή . Έχουν μετατρέψει τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας σε Κέντρα Εκπαίδευσης Γενιτσάρων και Τρομοκρατών . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο αθώων ψυχών . Μας πίνουν το αίμα με Ληστρικά χαράτσια και κάθε μέρα αρπάζουν σπίτια Ελλήνων . Τα Σταλινικά απολιθώματα του Μεσαίωνα κατάφεραν και ισοπέδωσαν Αξίες και Ιδανικά εκατομμυρίων ετών και προετοίμασαν το έδαφος για την κυριαρχία των τοκογλύφων και των Διεστραμμένων του Παραπετάσματος . Βρίζουν και χλευάζουν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση οι Αρουραίοι των Υπονόμων . Δεν θα ησυχάσουν αν δεν ξεριζώσουν και τους τάφους των προγόνων μας . Θέλουν να ξεριζώσουν κάθε Ιερή Παράδοση . ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ19 Νοεμβρίου 2017 στις 9:58 π.μ.

    Στις 5 Μαΐου το 2010 Φονιάδες και Γενίτσαροι του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν 4 ανθρώπους [μαζί με το αγέννητο παιδί της Αγγελικής] στο κέντρο της Αθήνας . Έξω από την τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ οι κομμουνιστές πέταξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ και εύφλεκτο υλικό για να κάψουν Ζωντανούς τους 20 εργαζόμενους στην τράπεζα . Το Μίσος των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς για τους Έλληνες είναι τεράστιο και θανατηφόρο . Εμπόδισαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής να πλησιάσουν στον χώρο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ...... ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ . Και τους έκαψαν Ζωντανούς τα Ερπετά του Παραπετάσματος . Πολλοί υπάλληλοι έπεσαν από τον δεύτερο όροφο στην προσπάθεια τους να γλυτώσουν και τραυματίστηκαν σοβαρά . Οι θρασύδειλοι φονιάδες του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανάμεσα μας χλευάζοντας τα αθώα θύματα τους . Οι κομμουνιστές και συνοδοιπόροι τους εκφράζουν μια ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ βγαλμένη μέσα από τα Σκοτάδια της Κολάσεως . Μισούν την Ελλάδα , την Ιστορία , τους Έλληνες , τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του Τόπου μας . Έπνιξαν μέσα στην λάσπη και την αδιαφορία 20 φτωχούς ανθρώπους και κάθε μέρα λεηλατούν την Αθήνα και όλη την Επικράτεια καίγοντας περιουσίες φουκαράδων . Άρπαξαν το Δημόσιο Πλούτο της χώρας και τον χάρισαν σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . Έφτιαξαν ατελείωτες στρατιές ανέργων και πεινασμένων Διαλύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες . Άνοιξαν τα σύνορα και μας έφεραν δεκάδες χιλιάδες Ισλαμοφασίστες Δολοφόνους . Σκοτώνουν Καίνε και Βιάζουν σαν τα Κτήνη . Ρήμαξαν τον τόπο μας σε μια χωρίς ιστορικό προηγούμενο καταστροφή . Έχουν μετατρέψει τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας σε Κέντρα Εκπαίδευσης Γενιτσάρων και Τρομοκρατών . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο αθώων ψυχών . Μας πίνουν το αίμα με Ληστρικά χαράτσια και κάθε μέρα αρπάζουν σπίτια Ελλήνων . Τα Σταλινικά απολιθώματα του Μεσαίωνα κατάφεραν και ισοπέδωσαν Αξίες και Ιδανικά εκατομμυρίων ετών και προετοίμασαν το έδαφος για την κυριαρχία των τοκογλύφων και των Διεστραμμένων του Παραπετάσματος . Βρίζουν και χλευάζουν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση οι Αρουραίοι των Υπονόμων . Δεν θα ησυχάσουν αν δεν ξεριζώσουν και τους τάφους των προγόνων μας . Θέλουν να ξεριζώσουν κάθε Ιερή Παράδοση . ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .19 Νοεμβρίου 2017 στις 10:01 π.μ.

    Στις 5 Μαΐου το 2010 Φονιάδες και Γενίτσαροι του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν 4 ανθρώπους [μαζί με το αγέννητο παιδί της Αγγελικής] στο κέντρο της Αθήνας . Έξω από την τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ οι κομμουνιστές πέταξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ και εύφλεκτο υλικό για να κάψουν Ζωντανούς τους 20 εργαζόμενους στην τράπεζα . Το Μίσος των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς για τους Έλληνες είναι τεράστιο και θανατηφόρο . Εμπόδισαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής να πλησιάσουν στον χώρο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ...... ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ . Και τους έκαψαν Ζωντανούς τα Ερπετά του Παραπετάσματος . Πολλοί υπάλληλοι έπεσαν από τον δεύτερο όροφο στην προσπάθεια τους να γλυτώσουν και τραυματίστηκαν σοβαρά . Οι θρασύδειλοι φονιάδες του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανάμεσα μας χλευάζοντας τα αθώα θύματα τους . Οι κομμουνιστές και συνοδοιπόροι τους εκφράζουν μια ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ βγαλμένη μέσα από τα Σκοτάδια της Κολάσεως . Μισούν την Ελλάδα , την Ιστορία , τους Έλληνες , τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του Τόπου μας . Έπνιξαν μέσα στην λάσπη και την αδιαφορία 20 φτωχούς ανθρώπους και κάθε μέρα λεηλατούν την Αθήνα και όλη την Επικράτεια καίγοντας περιουσίες φουκαράδων . Άρπαξαν το Δημόσιο Πλούτο της χώρας και τον χάρισαν σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . Έφτιαξαν ατελείωτες στρατιές ανέργων και πεινασμένων Διαλύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες . Άνοιξαν τα σύνορα και μας έφεραν δεκάδες χιλιάδες Ισλαμοφασίστες Δολοφόνους . Σκοτώνουν Καίνε και Βιάζουν σαν τα Κτήνη . Ρήμαξαν τον τόπο μας σε μια χωρίς ιστορικό προηγούμενο καταστροφή . Έχουν μετατρέψει τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας σε Κέντρα Εκπαίδευσης Γενιτσάρων και Τρομοκρατών . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο αθώων ψυχών . Μας πίνουν το αίμα με Ληστρικά χαράτσια και κάθε μέρα αρπάζουν σπίτια Ελλήνων . Τα Σταλινικά απολιθώματα του Μεσαίωνα κατάφεραν και ισοπέδωσαν Αξίες και Ιδανικά εκατομμυρίων ετών και προετοίμασαν το έδαφος για την κυριαρχία των τοκογλύφων και των Διεστραμμένων του Παραπετάσματος . Βρίζουν και χλευάζουν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση οι Αρουραίοι των Υπονόμων . Δεν θα ησυχάσουν αν δεν ξεριζώσουν και τους τάφους των προγόνων μας . Θέλουν να ξεριζώσουν κάθε Ιερή Παράδοση . ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ρίψη μολότοφ εναντίον πολιτών ή εναντίον περιουσιών δεν είναι φασιστική και εγκληματική πρακτική; Αυτοί που ενεργούν έτσι δεν είναι φασίστες;
    Άκουσες από τα χείλη κάποιας κυβέρνησης να χαρακτηρίζουν τους κουκουλοφόρους ως φαασίστες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως φασίστες χαρακτήριζαν εκείνους που δεν έριχναν μολότωφ εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά προσέφεραν συσσίτια στους ΕΛΛΗΝΕΣ που τα είχαν ανάγκη λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατηρώντας τα δρώμενα σε όλον τον κόσμο, σχημάτισα την εντύπωση ότι υπάρχει
    καλή βία και κακή βία,
    καλός φασισμός και κακός φασισμός.
    Τα δεδομένα αυτά με απογοητεύουν ως άνθρωπο και δείχνουν ότι η βία δεν θα παύσει ποτέ να υφίσταται.
    Ένα παράδειγμα:
    Δολοφονήθηκε ένας νέος από την αριστερά παράταξη. Η καταδίκη της δολοφονίας έγινε σύσσωμα από όλα τα κόμματα.
    Δολοφονήθηκαν δύο νέοι από την αντίπερα πολιτική παράταξη. Τα κόμματα που καταδίκασαν την προηγούμενη δολοφονία εσιώπησαν.
    Είναι δυνατόν να εξαλειφθεί έτσι η βία;
    Αν σφάλλω, διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθάρματα και αποβράσματα σαν τους κομμουνιστές δεν έχει ξαναβγάλει η Υφήλιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή