Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ;;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΧΡΗΣΤΙΑ Ή...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;

Θυμηθείτε περιπτώσεις στυγερών εγκλημάτων που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα:
1. Η υπόθεση του 2011 με το φρικτό έγκλημα στο χωριό Ρουπακιά...


ο κ. Βασίλης Ταουξής εξέτασε το Ι.Χ. μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη Λαγούδη, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα και αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.
«Ήταν Μεγάλη Πέμπτη του 2011 μετά τις έντεκα το πρωί, όταν οι πυκνοί μαύροι καπνοί έπνιξαν την περιοχή Ρουπακιά, κοντά στο Αγρίνιο. Ένα αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες σ’ ένα χωράφι, αλλά η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν κλήθηκε έγκαιρα. Όταν η φωτιά έσβησε, αποκαλύφθηκε η φρίκη. Ο 46χρονος Νίκος Μέντζος, δάσκαλος και πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του.
Οι Αρχές τότε μίλησαν για αυτοκτονία! Έψαχναν όμως και το ενδεχόμενο να ήταν ατύχημα. Τη δολοφονία την απέκλεισαν... κι ας ήταν δεμένο το θύμα στο κάθισμα του! Η οικογένεια του 46χρονου ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξει ότι ο άνθρωπός της δολοφονήθηκε. Οι πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια ως τεχνικούς συμβούλους, εντόπισαν τις λεπτομέρειες που αποκάλυψαν το φρικιαστικό έγκλημα. Οι δικαστές μίλησαν επίσημα για ανθρωποκτονία».
Τα όσα αποκαλύφθηκαν προ 2 ετών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ήταν σοκαριστικά. Ο περίεργος ρόλος μιας μοιραίας γυναίκας που είχε μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του παντρεμένου εκπαιδευτικού... Οι πιέσεις, οι απειλές, οι εκβιασμοί που το ίδιο το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους ότι δεχόταν... Οι μετοχές που ρευστοποίησε λίγα λεπτά πριν τον δέσουν και τον κάψουν ζωντανό στο αυτοκίνητο του. Το τηλεφώνημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που άργησε να γίνει και καταστράφηκαν πολύτιμα στοιχεία…
Σήμερα, 2 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Νικολούλη και 7 χρόνια από το έγκλημα, δεν έχει γίνει τίποτε. Το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο!

Μαρία Ιατρού: Ανατροπή – θρίλερ στο θάνατο της μητέρας που βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία (pics)
2. Η υπόθεση της δολοφονίας της  Μαρίας Ιατρού η οποία ανασύρθηκε νεκρή  μέσα από το αυτοκίνητό της, από τη θάλασσα της Αμφιλοχίας! 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Star και e-maistros.gr, ο πραγματογνώμονας που εξέτασε το όχημά της  αποκάλύψε: «Μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ στο αριστερό μέρος ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί την μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι  μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου», όπως λέει.

«Υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος»
«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, και αυτό εξετράπη δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η  οδηγός ενδεχομένως να φοβήθηκε, έτσι έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξηγεί ο κύριος Ρούσσης

Η άτυχη μητέρα ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα από το σπίτι της στο Λουτράκι για ένα ταξίδι και βρέθηκε στην Αμφιλοχία. Όπως προέκυψε είχε ζητήσει από έναν ξάδερφό της να την φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.  Η οικογένεια της κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Κάποιοι ξέρουν αλλά δεν μιλούν»
Η Μαρία Ιατρού μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε όρεξη για ζωή λένε όσοι την γνώριζαν. Ο σύζυγός της υποστηρίζει ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της.

Η υπόθεση φαίνεται ότι βαλτώνει ή βαδίχει με ρυθμούς χελώνας! 

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ!
Ειρήνη Λαγούδη: Αυτή είναι η φωτογραφία - ντοκουμέντο που «δείχνει» δολοφονία

Αποκαλύφθηκαν ν συγκλονιστικά ευρήματα, όχι όμως από την αρμόδια αστυνομία, αλλά από τον δικηγορο της οικογένειας Βασίλης Ταουξης, τον συνεργάτη του Κωστας Ζώης και τον
 Αναστάσιο Δεδε (που είναι ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της 44χρονης)!!! Αυτοί πήγαν στην ασφάλεια Αγρινίου και έλεγξαν το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, το έκαναν “φύλλο και φτερό”. Και βρήκαν ολόκληρη συνδεσμολογία που κατέληγε σε σημείο που έμπανιε φυτίλι! Αυτή τη συνδεσμολογία γιατί δεν τη βρήκαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί; Τι συμβαίνει; 
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» o κ. Ταουξής, «τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα».

«Η εικόνα που αντίκρυσα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας, αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών», πρόσθεσε.

«Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό. Και πως όταν πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, που τους ανάγκασε να φύγουν άρον - άρον», εκτίμησε.

Η σοκαριστική αποκάλυψη, ωστόσο, είναι η εξής: «Στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν ποτισμένο με πετρέλαιο. Το κομμάτι αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φυτίλι».

Ένα φυτίλι, το οποίο θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, και πιθανότατα σε μια καταστροφική έκρηξη, η οποία θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο και DNA, αφού στο πίσω μέρος του I.X. βρίσκεται και το ρεζερβουάρ του καυσίμου.

Αυτά συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλαακαρνανίας! Τι γίνεται εκεί; Έχει πέσει μαζενμένη αχρηστία ή συμβαίνει κάτι άλλο; Πάντως πολλοί μιλάνε για κουκούλωμα, όπως θα διαπιστώσατε και από τις δηλώσεις συγγενών των θυμάτων. 

1 σχόλιο:

  1. Και στις 3 αυτές περιπτώσεις, τα κοινά στοιχεία εκτός από τον ΤΟΠΟ, (Αιτωλοακαρνανία) είναι το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εντός του οποίου βρέθηκαν νεκροί και οι τρείς, καθώς και η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ που διατηρούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή