Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!

Τελείωσαν τα ψέματα. Οι Δήμαρχοι Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, μαζί με όλους τους δημοτικούς Συμβούλους οφείλουν να...

αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με τη σύμπραξη της ΝΔ, αλλά και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι πρόθυμοι όλοι από κοινού να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους! Κύριοι σταθείτε στο ΄θψος σας και εκδώστε ψηφίσματα-καταγγελίες σε βάρος όσων ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας, κατά εκείνων που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας. Πείτε ΟΧΙ, Μολών Λαβέ, η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν χαρίζεται ούτε σε Σλάβους ούτε σε κανέναν! 

1 σχόλιο:

  1. Πολλοί είναι οι Ήρωες που στόλισαν με τα κατορθώματα τους την Παγκόσμια Ιστορία . Πολλά τα ονόματα που αγγίζουν τον Θρύλο και μένουν για εμάς τους μεταγενέστερους Σύμβολα Ανδρείας και Αρετής .
    Κανείς όμως δεν φτάνει στην Αίγλη τον Ήρωα των Ηρώων τον Μέγα Αλέξανδρο .
    Ο Αλέξανδρος είναι ο Ήλιος που φώτισε την ανθρωπότητα ΟΛΑΚΕΡΗ , έγινε η αστείρευτη πηγή φωτός για τις νεότερες γενιές στο Παγκόσμιο Στερέωμα .
    Ο Έλληνας Μακεδόνας Αλέξανδρος έγινε Παγκόσμιος Θρύλος μέχρι τις Εσχατιές της Γης .
    Η Αιώνια Δόξα της Ελλάδος δεν οφείλετε σε κανέναν εβραιομαρξιστή κομμουνιστή μέλος του ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΚΕ .
    Η Ελλάδα στην αρχαιότητα ήταν ένας τόπος Γενναίων Πολεμιστών , ένα απέραντο στρατόπεδο το οποίου τα τείχη ήταν οι αρετές των κατοίκων της.
    Η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . Όποιος πουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους πουλάει την Ψυχή του στους Παγκόσμιους Δυνάστες και οι επόμενες γενεές θα τον καταριούνται μέχρι τις εσχατιές της κολάσεως .
    Το ανθελληνικό ΚΚΕ είναι ένας σιχαμερός συρφετός ανθελλήνων , δοσίλογων και ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ της Νέας Τάξης Πραγμάτων .
    Στο Αίμα μας κυλάει το Αίμα των Ηρώων και των Αθανάτων , ο ΗΧΩΡΑΣ και όχι το δηλητήριο των Ριψάσπιδων της αριστεράς .
    ΤΑΥΤΑ ΤΟΙ ΠΑΝΤΑ Ω ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ .
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή